Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Gyros ahogy én csinálom:

Hozzávalók:
Paradicsom
Kígyó uborka
Lila hagyma
Saláta
1/2 kg.csirkemell
Fokhagyma
Gyros alap,Fokhagymás csirkesült por,

Mártáshoz:Fokhagymás:Kis tejföl

Kis natúr joghurt
Fokhagyma
bors
Petrezselyemzöld
Bazsalikom,
Kapor
Cukor
Citromlé

Csípős mártás:Kis paradicsom püré

cukor,
bors
fokhagyma
bazsalikom oregano
petrezselyemzöld
kapor
Elkészítés:
Gyros:A csirkemellet csíkokra vágom a gyros port 1 dl.vizben és 1/2 dl.olajjal össze keverem beleteszem a csirkehúst lefedem és hütőbe teszem félorára.
Közben a paradicsomot,hagymát,uborkát karikára vágom.Salátát felaprítom.
A húst sütőzacskóba teszem és arany barnára sütöm.
Fokhagymás mártás:A hozzávalokat összekeverem egy keveset veszek ki belőle ahoz még fokhagymát teszek.A többi részből tzaziki salátát készítek uborkát darabolok bele gyufa vastagságu csikokat hűtőbe teszem.


Csipős mártás:Paradicsom pürét 1 dl. vízzel felforralom beleteszem a fűszereket és kész.

Hasábburgonyával tálalom.Jó étvágyat hozzá!!!